*another makeover*


YESSSSS- finally another room down! This was in stages. We used a lot of barn wood and beams (REPURPOSE) The fireplace is not usable so we created some mini barn doors. The Entertainment center we wanted to flow right in the fireplace. With us having a round silo home the angles cant be a challenge. I hope you enjoy the before and after. All that is left is the ceiling. We enjoy the cozy -simple feel

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

Blog at WordPress.com.

Up ↑

%d bloggers like this: